Wii

Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en  tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.
Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.Jag har blivit en tv spels nörd.




Brrrr

Det är kallt
Det är massa, massa snö.
Och halt

Häromdagen gled bilen av vägen
Ja blev chokad och satt och glodde in i den stora snödrivan ja kört in i
En kille kom och frågade hur ja mådde
Klev ut bilen och såg att min räddare redan kommit
En mann hade redan ställt sin bil bakom min och kom ut med rep
Sen drog han upp mej i full fart
Jag fortsatte min färd, mot jobbet...


I helgen spelade vi spelet "Med andra ord"

"Som sms fast på stenåldern" Sebbe 11

(FLaskpost)

"Blond tjej som sjunger, 16 år" Vuxen mann

(Robyn)


1a julmiddagen avklarad

Igår var det en dag med massa mat, paket, jultomte, kallea anka och ännu mer mat.
Idag blir en lika dan dag, imorgon med, i övermorgon med.
Min släkt gillar verkligen att fira jul
Är den bara allt för stor??

Från oss alla till er alla
En riktig god jul
(tänder ett ljus)

Lilla Julafton

Efter dans runt gran och jullunch på jobbet Kom jag till Sverige efter en tung bilresa.
8a timmar ensam i bilen, snö och mörkt.
Spårigt och jobbigt att koncentrera sig så länge.
Fick förhårdnader på örat efter allt prat i mobilen.

Kom fram vid halv 1, Martin satt här och väntade. Va härligt att komma fram
Upp klockan 8a idag för att vara barnvakt. Pulkaåk, kojbygg och bus. Hälsat på min familj och nu bingolotto och glögg..

Snart julafton
Underbart med en vit jul!


Dommen

Hon gick inte att rädda.
Våran Ford är död.
Just nu står hon parkerad på vår parkering nästa gång hon flyttas så är det till skroten...bilkyrkogården

=(

Haft en bra helg.
I Fredags bjöd vi 4a norskar på svensk julmat, de verkade gilla det mesta=)
Efter allt för mycket mat spelade vi wii och försökte boxa bort maten, gick en nattpromenad och avslutade med kort. Framåt morgonkvisten somnade vi gott.  sov bort halva dagen idag, bogserat hem bilen, städat sen blev ja sådär sliten igen. Orkar inget, börja frysa. Känner mig sjuk. Igen.
SÅ eftermiddagen blev i soffan. Kollade på en dålig film.... Bruno, se den inte! Ätit hämtmat och godis. Tyckt synd om mig själv. Hoppas att jag är piggare imorogn
Nu är klockan halv 2, martin har gått ner till centrum för att göra några kompisar sällskap på krogen och jag bör sova.... söndag, måndag, tisdag. Sen SVERIGE föratt fira jul. Wieee


Hon svek mig

Min pärla,
hon har blivit som en vän för mig...
Genom vårt å torrt hjälper hon mig...
Men idag så sa hon stop...

Kanske för att jag inte vårdat henne som man man borde vårda en vän...
Olje-, bensin- och spolarvätsklampan har lyst länge...
Men när jag inte orkar tanka för att det är för kallt rullar hon ändå...
När spolarvätskan är slut så gör jag bara två titthål för ögonen och chansar på att vi inte kör på nåt...
När oljelampan lyser låtsas jag att den lampan bara glappar...
När hon ser brun ut istället för grön tänker jag att det regnar säkert snart bort...

Men idag när vi skulle rulla hem från jobbet...
I den stora nerförbabacken...
Då ville hon inte mer...
Hon dog, ja rullade ner för backen ihop om att hon skulle ge mig en chans till...

Min fina gröna (för tillfället brunfläckiga) Ford orkade inte köra en meter till...
Som straff fick jag stå i kylan i en halvtimme, satt först i bilen men insåg snart att det va bättre att gå ut och röra på sig.
Martin kom och räddade mig, bogserade oss till Mekonomen.
Så nu får mekarfolket en överaskning när de kommer på jobb imon....

Hoppas hoppas de kan rädda henne

OBS Det va inte pga av törst hon dog, hon går som sagt trotts att hon inte har bränsle.

Hoppas hoppas de kan rädda henne


Förvaring, människans bästa vän

Som jag alltid brukar säga
"Bättre en sne garderob än ingen alls"

Äntligen har vi fått garderober till sovrummet, stora, strukturerade och jävligt tunga att fästa.
Men nu är dem här
Underbart 

Känner att jag snart måste få in för och efterbilder från vårt nya hem=)

Hört på jobbet...

6e klass elev"Men alltså den låten är ju asgammal... typ från 90 talet....."

"Liten tjej -Vad är 4+4?
Jag -8,Och 8+8 är 16
Liten tjej -Och 16+16?
Jag -Det är 32 och 32+ 32 är 64
Såhär fortsatte vi upp till flera 100
Jag -Nä nu måste jag gå
En annan liten tjej står vid sidan och ser fundersam ut -Tänk att 4+4 kan bli så mycket"


Tjej i 6e klass "Alltså du får aldrig sluta jobba här, eller du måste iallafall va kvar nästa år. Du förstår oss så bra. Du är som en klasskamrat fast med mer makt"


Som sagt

Tiden går..

Julen närmar sig.... härligt

Mindre härligt att det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Men det hör ju denna årstid till. I helgen va vi i Sverige en tur, firade 13 årsdag till min syster son och busade me hans 4a åriga lillasyster. 1,5 veckas jobb kvar, sen är det julledigt.

Idag är jag trött men får skylla mig själv... igåt jobbade ja till halv 5 på skolan sen som pers ass till 22..sen sög det i handlesuget och jag å Martin bestämmde träff i Lörenskog där det va nattöppet. Klockan 12 stängde dem och de hade vi inhandlat en ny fin resväska till halvt pris och endel kläder. Såklart till nedsatt pris. Det gäller att passa på när det är fynddagar. framåt klockan halv 2 somande jag och detta ledde till att jag var trött på jobbet idag.

Nu är ja hemma ett par timmar sen ska ja på "julbord" med jobbet, är inte helt iform men tänker, antar och hoppas att det bara är trötthet. Satsar på en lugn kväll för imorgon är det pepparkaksbak, glögg och krogrunda med tjejerna.

Nu ska ja filosofera vidare, finna kläder till ikväll och njuta av att det är fredag. Älskar fredagar


tiden går

Det går så fort nu....
Snart jul och jag hinner inte med...

Haft en trevlig helg. MAssa folk från Sverige på besök.
Blev en lyckad fest i Lördags. I söndags åkte Martin till Sverige jag kommer efter på Fredag, Lite ensamt här hemma.Tillbringade gårdagskvällen på gymmet vilket innebär en himmla träningsverk idag. Pressade benen lite mer än de är vana vid. Nu ska jag snart dit igen och dansa, Fame. I like

Redan inne i December, det är snö och kallt.
Ska ta med lite tomtar hit efter helgens sverigebesök så vi kan få lite julstämming =)

God kväll
/Coccoline

RSS 2.0