Anna Anka


Bara kände att jag måste göra ett inlägg om den omtalade Anna Anka



Tjejen som säger saker som;
"Hellre rik och olycklig än fattig och lycklig" (Intervju på tv8)
"Dom tjänar 16000 dollar på ett år, och hur hon klarar sig det vet jag inte. Det är var jag köper makeup för på en månad" (Anna Anka om barnflickans lön)
Tjejen som tycker att vi har gått för långt när det gäller jämställdhet,som tycker att män inte behöver diska om dem inte vill och att tjejer får skylla sig själva om deras man är otrogen

Först så fullständändigt avskydde jag denna kvinna men måste nu erkänna att ändrat mina åsikter lite.
Jag delar inte hennes åsikter, stör mig på hennes allt för goda självförtroende men får hon ett eget programm i tv kommer jag lätt att se på det.
För lite rolig är hon, mycket underhållande och totalt ärlig.



Kommentarer
Postat av: Moster Pill

Ja,om Anna Anka kan det sägas mycket.Detta program Hollywood fruar Hat-Älskar jag på någotvis.Å självklart tittar jag på det.Å skulle säkert kolla på ett Anna Anka program oxå. Vill bara säga atthon har helt klart bara 2 hjärnceller å de måste bråka hela tiden eller kankse hon bara har en å den vet inte var den hör hemma å han är helt klart ett anorectiskt spöke,men kollar gör jag.

2009-10-05 @ 20:21:55
Postat av: Anonym

Ja,om Anna Anka kan det sägas mycket.Detta program Hollywood fruar Hat-Älskar jag på någotvis.Å självklart tittar jag på det.Å skulle säkert kolla på ett Anna Anka program oxå. Vill bara säga att hon har helt klart bara 2 hjärnceller å de måste bråka hela tiden eller kanske hon bara har 1 å den vet inte var den hör hemma å hon är helt klart ett anorectiskt spöke,men kollar gör jag.

2009-10-05 @ 20:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0